Etiket Sonuçları: dijital

25 Nisan 2024 Perşembe Günü "Renkli Suların Dansı" eTwinning Projemiz kapsamında proje ortaklarımız ve öğrencilerimizle birlikte "Yaşayan İnsan Hazinesi" Dr. Hikmet BARUTÇUGİL'in katılımıyla webinarımızı gerçekleştirdik. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

Okul müdür yardımcısı Mehmet NURSAÇAN'ın kurucusu olduğu,Demet DUMAN, Emel ALKAN ve Handan Vahide YAZKI öğretmenlerimizle birlikte, Türkiye'den, İtalya'dan ve Romanya'dan katılımcı ortaklarla işbirliği içerisinde yürüttüğümüz “RENKLİ SULARIN DANSI” isimli e Twinning projemizin tanıtım videosu hazırlandı.

"Dance of Colorful Waters" Projemizin Tanıtım İntrosu

Mrt

"DANCE OF COLORFUL WATERS" adlı eTwinning Projemizin takvimi Mart ayı etkinlikleri kapsamında yumurta üzerine ebru çalışması yapıldı.

DANCE OF COLORFUL WATERS" Projesinin ilk öğretmenler toplantısı

CHECKMATE INTRO

Mrt

KURUCUSU OLDUĞUMUZ "DANCE OF COLORFUL WATERS" ADLI eTWINNING PROJEMİZ TÜRKİYE, ROMANYA VE İTALYA'DAN KATILIMCILARLA BAŞLADI.

Mrt

Okulumuz eTwinning kapsamında kurucusu olduğumuz "CHECKMATE" Projesinin ilk öğretmenler toplantısını İngilizce öğretmeni Levent Abbasoğlu moderatörlüğünde Lübnan, Bulgaristan ve Türkiye'den katılımcı okullar ile online olarak gerçekleştirdik.

Mrt

"Bilinçli Dijitalleşmede Ben de Varım" veli kitap okuma yarışmamızın ödül töreni düzenlenerek yarışmada dereceye giren velilerimize ödülleri takdim edildi.

Okulumuzda gerçekleştirilen Kutlama ve Törenlerden kesitler

Şbt

VELİ TOPLANTIMIZA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN BAHAMETTİN KARAKÖSE İŞTİRAK ETTİ.

WEEK I SILKWORMS-NEW FRIENDS

Şbt

Katılan tüm velilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Öğrencilerimiz okulumuzun en işlek köşesine eTWİNNİNG panosu hazırladılar.

Şbt

Proje ekibi öğrencilerimizle ilk eTwinning toplantımızı EBA üzerinden online olarak gerçekleştirdik.

Şbt

VELİLERİMİZE YÖNELİK ÖDÜLLÜ ONLİNE KİTAP OKUMA YARIŞMAMIZ VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

"BİLİNÇLİ DİJİTALLEŞMEDE BEN DE VARIM"

VELİLERİMİZE YÖNELİK ÖDÜLLÜ ONLİNE KİTAP OKUMA YARIŞMAMIZ SONA ERDİ.

17 ŞUBAT 2024 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILAN ONLİNE SINAV SORU VE CEVAPLARI