23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOLAYISIYLA OKUL MÜDÜRÜMÜZ CELALEDDİN POSCU VE MÜDÜR YARDIMCILARI İLE ÖĞRETMENLERİMİZ KOLTUKLARINI ÖĞRENCİLERİMİZE DEVRETTİ.

Okul müdür yardımcısı Mehmet NURSAÇAN'ın kurucusu olduğu,Demet DUMAN, Emel ALKAN ve Handan Vahide YAZKI öğretmenlerimizle birlikte, Türkiye'den, İtalya'dan ve Romanya'dan katılımcı ortaklarla işbirliği içerisinde yürüttüğümüz “RENKLİ SULARIN DANSI” isimli e Twinning projemizin tanıtım videosu hazırlandı.

eTwinning Project

Okul müdürümüz Celaleddin POSCU’nun kurucusu olduğu,Mustafa KIZILKAYA ve Mahmud Sami AKÇAY öğretmenlerimizle birlikte, İtalya,Romanya,Yunanistan,Makedonya ve Ukrayna işbirliği ile “ENGELSİZ BAŞARILAR” isimli e Twinning projemiz başlamıştır.

Mrt

Bu yıl 11. si yapılacak olan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması kapsamında ilkokul düzeyi "Eyvah! Ramazan Kayıp" adlı eserin yazarı Sayın Elif AKARDAŞ okulumuzda öğrencilerimizle söyleşi ve imza gününe katıldı.Yazarımıza katılımları için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizzden Melikgazi Belediyesi Geri Dönüşüm Tesisi'ne anlamlı ziyaret. Öğrencilerimiz bu ziyarette geri dönüşüm hakkında ve Sıfır Atık'ın önemi hakkında bilgilendirildiler.

Mrt

Öğrencilerimiz okulumuz adına yarışarak Minikler Kort Tenisi Kategorisinde İl İkincisi olarak gümüş madalya aldılar. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı vve İHH İnsani Yardım Vakfı arasında imzalanan İyilikte yarışan sınıflar projesi iş birliği protokolü kapsamında okulumuzun iyilik temsilcileri düzenlenen Yetim Dayanışma Gecesinde belgelerini aldılar.

Mrt

"Bilinçli Dijitalleşmede Ben de Varım" veli kitap okuma yarışmamızın ödül töreni düzenlenerek yarışmada dereceye giren velilerimize ödülleri takdim edildi.

Şbt

“Sıfır Atık”; israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanan bir hedeftir. Okulumuz bu hedefe adım adım ilerlemeye kararlıdır.

Şbt

VELİLERİMİZE YÖNELİK ÖDÜLLÜ ONLİNE KİTAP OKUMA YARIŞMAMIZ VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ

Şbt

Kayseri Emniyet Müdürlüğü SİBERAY güvenlik ekibi tarafından öğrencilerimize Güvenli ve bilinçli internet kullanımı, siber güvenlik alanında siber farkındalık oluşturmak, teknoloji bağımlılığının ve siber zorbalığın önüne geçmek, güvenli ve bilinçli internet kullanımını sağlamak amacıyla bilinçlendirme çalışması yapılmıştır.

Şbt

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte her okulun Okul Güvenlik Politikasının olması kaçınılmaz olmuştur. Çünkü paydaşlar günümüzde okul binasından çok çeşitli şekillerde internete erişebilirler. Günlük hayatımızın bir parçası olarak hepimiz dijital teknolojilerle yaşıyoruz. Çocuklarımızın dijital teknolojiler aracılığıyla mevcut olan fırsatları en iyi nasıl kullanacaklarını bilmelerini sağlamak için, artık bunları nasıl kullanacaklarını bilmek ve anlamak gerekiyor. Bunun mümkün olan en güvenli şekilde ve en güvenli ortamda yapılmasını sağlamak için, öğrencilerimizin evde, okulda veya dışarıda ya da arkadaşlarıyla ya da yalnız olduğu zaman, dikkatini çeken açık ve özlü bir Güvenli İnternet Okul Politikasına sahip bir okuluz

Okul müdürümüz Celaleddin Poscu önderliğinde ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Hacı Kaya'nın  ve okulumuz personeli ile velilerimizin katılımları ile Kızılay a kan bağışı etkinliği gerçekleştirilmiştir. Kızılay kulübü öğretmenlerimizin koordinesi ile yapılan etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen, veli ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Öğretmenim Bizde Projesi, Kayseri MEB bünyesinde eğitim veren her kademe  resmi ve örgün eğitim kurumları ile tüm resmi yaygın eğitim kurumlarının okul-aile işbirliğini güçlendireye yönelik , öğrencinin eğitim sürecindeki veli-öğretmen paydaşının koordineli çalışmasını ve eğitim-öğretimdeki kalite artışına katkı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, her türlü madde ve diğer bağımlılıklar ile mücadele konusunda farkındalık kazandırmak ve tüm okul toplumunu bağımlılık sınırları dışında sosyal destek, spor, kişisel gelişim gibi, iyi olma durumlarnı artıracak 'Kontrol Sende, Hayat Sende' etkinlikleri ile buluşturmak amacıyla başlatılmıştır.