Etiket Sonuçları: öğrenci

25 Nisan 2024 Perşembe Günü "Renkli Suların Dansı" eTwinning Projemiz kapsamında proje ortaklarımız ve öğrencilerimizle birlikte "Yaşayan İnsan Hazinesi" Dr. Hikmet BARUTÇUGİL'in katılımıyla webinarımızı gerçekleştirdik. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.

Okul müdür yardımcısı Mehmet NURSAÇAN'ın kurucusu olduğu,Demet DUMAN, Emel ALKAN ve Handan Vahide YAZKI öğretmenlerimizle birlikte, Türkiye'den, İtalya'dan ve Romanya'dan katılımcı ortaklarla işbirliği içerisinde yürüttüğümüz “RENKLİ SULARIN DANSI” isimli e Twinning projemizin tanıtım videosu hazırlandı.

"Dance of Colorful Waters" Projemizin Tanıtım İntrosu

Mrt

"DANCE OF COLORFUL WATERS" adlı eTwinning Projemizin takvimi Mart ayı etkinlikleri kapsamında yumurta üzerine ebru çalışması yapıldı.

DANCE OF COLORFUL WATERS" Projesinin ilk öğretmenler toplantısı

CHECKMATE INTRO

Mrt

KURUCUSU OLDUĞUMUZ "DANCE OF COLORFUL WATERS" ADLI eTWINNING PROJEMİZ TÜRKİYE, ROMANYA VE İTALYA'DAN KATILIMCILARLA BAŞLADI.

Mrt

Okulumuz eTwinning kapsamında kurucusu olduğumuz "CHECKMATE" Projesinin ilk öğretmenler toplantısını İngilizce öğretmeni Levent Abbasoğlu moderatörlüğünde Lübnan, Bulgaristan ve Türkiye'den katılımcı okullar ile online olarak gerçekleştirdik.

Mrt

Bu yıl 11. si yapılacak olan Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışması kapsamında ilkokul düzeyi "Eyvah! Ramazan Kayıp" adlı eserin yazarı Sayın Elif AKARDAŞ okulumuzda öğrencilerimizle söyleşi ve imza gününe katıldı.Yazarımıza katılımları için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizzden Melikgazi Belediyesi Geri Dönüşüm Tesisi'ne anlamlı ziyaret. Öğrencilerimiz bu ziyarette geri dönüşüm hakkında ve Sıfır Atık'ın önemi hakkında bilgilendirildiler.

Mrt

"Bilinçli Dijitalleşmede Ben de Varım" veli kitap okuma yarışmamızın ödül töreni düzenlenerek yarışmada dereceye giren velilerimize ödülleri takdim edildi.

Okulumuzda gerçekleştirilen Kutlama ve Törenlerden kesitler

Şbt

VELİ TOPLANTIMIZA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN BAHAMETTİN KARAKÖSE İŞTİRAK ETTİ.

WEEK I SILKWORMS-NEW FRIENDS

Şbt

Katılan tüm velilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Öğrencilerimiz okulumuzun en işlek köşesine eTWİNNİNG panosu hazırladılar.

Hayriye Dabanoğlu İlkokulu Hizmet Standartları

Şbt

Proje ekibi öğrencilerimizle ilk eTwinning toplantımızı EBA üzerinden online olarak gerçekleştirdik.

"BİLİNÇLİ DİJİTALLEŞMEDE BEN DE VARIM"

VELİLERİMİZE YÖNELİK ÖDÜLLÜ ONLİNE KİTAP OKUMA YARIŞMAMIZ SONA ERDİ.

17 ŞUBAT 2024 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILAN ONLİNE SINAV SORU VE CEVAPLARI

Tem

Her alanda değişimlerin hızlı olduğu ve ihtiyaç duyulduğu günümüz bilgi toplumuna geçiş şartlarında, kültürüyle barışık olarak geçmişini ve bugününü analiz ederek özümseyen, aldığı dersler temelinde gelecekle ilgili hedefler koyabilen, bulunduğu her ortamda etrafına katma değer üreten, yenilikleri kültürüne adapte ederek takip eden, insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmeyi amaç edinen Okulumuz Hayriye Dabanoğlu İlköğretim Okulu Nuh Eskiyapan'ın  kızı Ahmet Dabanoğlu'nun  eşi merhum Hayriye DABANOĞLU tarafından Yeniköy Mahallesi'nde, 1988 yılında yaptırılmıştır. 18 derslik ve 250 öğrenci  ile eğitim-öğretime bağışlanan okulumuz, artan öğrenci sayısına paralel olarak 2004 yılında 12 derslik ilave edilerek eğitim-öğretime devam etmiştir. 2012/2013 eğitim öğretim yılında ilkokula dönüşmüştür.Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı itibariyle 1724 öğrenci mevcuduna ulaşmıştır.