Öğretmenim Bizde Projesi, Kayseri MEB bünyesinde eğitim veren her kademe  resmi ve örgün eğitim kurumları ile tüm resmi yaygın eğitim kurumlarının okul-aile işbirliğini güçlendireye yönelik , öğrencinin eğitim sürecindeki veli-öğretmen paydaşının koordineli çalışmasını ve eğitim-öğretimdeki kalite artışına katkı sağlamak amacıyla hazırlanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, her türlü madde ve diğer bağımlılıklar ile mücadele konusunda farkındalık kazandırmak ve tüm okul toplumunu bağımlılık sınırları dışında sosyal destek, spor, kişisel gelişim gibi, iyi olma durumlarnı artıracak 'Kontrol Sende, Hayat Sende' etkinlikleri ile buluşturmak amacıyla başlatılmıştır.

'Sözlük Özgürlüktür' sloganıyla eğitim hayatımıza dahil olan proje kapsamında, projenin uygulama kılavuzuna uygun olarak hazırlanan eylem planında büyük bir titizlikle uygulanması istenmiştir.

Proje; Öğrencilerimizin, Türkçe'nin kurallarını ve özelliklerini öğrenmesi, okuduğunu anlaması, günlük hayatımızda Türkçe'yi doğru kullanmayı ve Öğretmenlerimizin bu konuda rehberlik yapmasını kapsamaktadır.

29 EKİM CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI

İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLAMALARI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİ.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YAPILMASI PLANLANAN GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI TURNUVALARI 27.04.2023 PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLAMIŞTIR.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI SEMİNERİ

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA  İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVLİLERİNCE  3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI KONULU SEMİNER VERİLMİŞTİR.

Haz

MELİKGAZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN YÜRÜTTÜĞÜ eTwinning Projesi KAPSAMINDA MAYIS AYI ETKİNLİKLERİ

Okulumuz bünyesinde yürütülen e- Twinning .projesi Mayıs ayı etkinlikleri gerçekleştirilmiştir. Aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.